Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst.
De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur.

Hoe worden ze bevestigd?
De extensions worden met een minimale hoeveelheid lijm op een eigen wimper geplaatst. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. De wimpers die wij zetten zijn zwart van kleur.

Het is van belang dat u zonder oog make-up op uw afspraak komt.
Wij hebben zelf prima middelen om het er af te halen, maar er is gebleken dat dit net voor een behandeling niet gunstig is voor de hechting van de wimperextensions. Deze zullen dan in bijna alle gevallen sneller uitvallen dan normaal.

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus, waardoor de extensions dus ook uitvallen. Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 2 a 3 weken weer bijgevuld moeten worden.

Wimperextensions verwijderen

Dit moet je altijd in een salon laten doen en hiervoor kun je dus ook bij ons terecht. Met een speciale gel-remover laat ik de lijm oplossen en kan hierna uw wimperextensions verwijderen.

NAZORG

Voor het uitharden en hechten van de lijm is het van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden.

Na het douchen de wimpers voorzichtig droog deppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers.

Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van je eigen wimper.

Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook je eigen wimpers af.

Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen.

De producten die u rond en op uw ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken.

Met extensions kunt je geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast.

Je krijgt een wimperborsteltje mee na de behandeling. Hiermee kun je iedere ochtend èn na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.

WIMPEREXTENSIONS BIJVULLEN

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus, waardoor de extensions dus ook uitvallen. Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 2 a 3 weken weer bijgevuld moeten worden.

Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen.

Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit!

Wimperextensions vallen iets vaker uit door de hitte, vooral in de warme zomerperiode. Hier is helaas vrij weinig aan te doen.

One by One

Voordelen One-by-one techniek

* Een frisse en natuurlijke uitstraling

* Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig

* Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet

* Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

* Perfecte oplossing voor op vakantie

* 24/7 een mooie natuurlijke look

* Beschadigt de natuurlijke wimpers niet

* Geheel pijnloos

ZORG DAT JE VOOR DE BEHANDELING GOED GEREINIGDE OGEN HEBT ZONDER OLIE EN MAKE-UP

Russian volume

Russian volume is een gewilde trend op het gebied van wimperextensions. Russian volume wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder de natuurlijke wimper te overbelasten. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben.

  • Mooie volle en lange wimpers met extra volume

  • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig

  • Blijven gemiddeld langer zitten dan de One-by-One techniek

  • Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt

  • Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

  • Zachte kwaliteit en lichte haartjes.

  • Geven een glamoureuze look

  • Deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra-naturel look

Ondanks dat er meer extensions per wimper worden geplaatst, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper en voelt het niet zwaarder. Vaak voel je deze set zelfs nog minder dan de One by One omdat de extensions die worden gebruikt bij deze techniek veel fijner zijn en dus ook lichter op de wimpers. Deze wimpers zorgen voor een volle/dramatische look. Een aanrader als je van extra houdt.

Mega volume

Ben je op zoek naar echt een opvallende look? En hou je van een extreme oogopslag, dan kies je voor mega volume lashes!

Er worden tot wel 16 (super, dunne) haartjes geplaatst op 1 natuurlijke wimperhaar. Wij maken geen gebruik “plukjes”, “trosjes” of voorgefabriceerde lashes. Alle volume waaiers worden met de hand gemaakt. Dit geeft een zeer zacht en volumineus effect.