Afspraken.
Wanneer u een reservering maakt bij Diamond Gloss gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

Afspraken kunnen telefonisch, via de website, facebook, instagram of in de salon gemaakt worden.

Graag tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Bent u toch later, laat het ons dan weten. Indien u later bent, zijn wij genoodzaakt om uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende cliënt. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen,zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Houdt u er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is.

De behandeling zal echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Algemeen
– De salon is 100% rookvrij.

– Wij geven geen behandelingen bij:
• Griep, hevige verkoudheid of andere corona gerelateerde klachten.
• Besmettelijke huidziekten

– Hygiene is in onze salon belangrijk; wij verzoeken u daarom om geen huisdieren mee te brengen.

– Kinderen zijn welkom in overleg. Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.

– Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product of algemene informatie verzoeken wij u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Dit omdat we meestal bezig zijn met een behandeling en onze cliënten alle aandacht willen geven. Wanneer u spontaan aanbelt, kunnen wij u helaas niet altijd deze aandacht garanderen.

Klachten of ontevreden?
Wij doen er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij stellen het zeer op prijs dat u het ons laat weten indien u een klacht heeft zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Annuleren
U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren of verzetten. Indien u een afspraak op maandag heeft en deze wilt annuleren, dient u dit uiterlijk voor zaterdag 15.00 uur door te geven.

Tijdens het geven van een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, u kunt dan een bericht inspreken op de voicemail of een bericht sturen via WhatsApp

Bij een No Show wordt standaard 20 euro gefactureerd, of bij niet tijdig afmelden danwel 24 uur voor de gemaakte afspraak.

De klant erkent dat allergische reacties op wimper- of beautybehandelingen individueel kunnen variëren.
Diamond Gloss aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele allergische reacties of langdurige gevolgen daarvan. Klanten worden geadviseerd om voorafgaand aan de behandeling eventuele allergieën te melden, en Diamond Gloss behoudt zich het recht voor om een behandeling te weigeren indien er reden is om aan te nemen dat deze een risico kan vormen voor de klant. Raadpleeg altijd een arts bij allergische reacties.