Wimpers Lash lift
   
26 mei 14 april
29 september 7 juli
24 november 27 oktober

Cursus One by one wimperextensions

De One by one wimpertechniek is de klassieker onder wimperextensions. De term zegt het eigenlijk al: de wimperstylist zet 1 wimperextension op iedere natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een natuurlijke look.

Inhoudt Cursus One By One techniek
Kleine groepjes (Max 4 cursisten)
Basis kennis wimperextensions
Theorie boekje
Ervaren docenten
Inclusief lunch
Inclusief starterspakket
6 maanden vrijblijvend advies/informatie bij ons op te vragen na de cursus
Inclusief certificaat

Wat leer je tijdens de wimperextensions cursus bij Diamond Gloss:
Tijdens de cursus wimperextensions leer je precies hoe je wimperextensions aan dient te brengen. Hygiënisch werken en vakkundigheid zijn belangrijke onderdelen van de cursus. De cursus duurt 8 uur en we beginnen met de theorie. Wij leggen je precies uit hoe je de wimpers aan dient te brengen voor het mooiste en beste resultaat. Na de lunch ga je deze theorie in de praktijk brengen door te oefenen op een model. Dit model mag je zelf kiezen, ook is er de mogelijkheid dat wij een model voor je uitnodigen. Onze specialisten kijken met je mee zodat ze je van feedback kunnen voorzien en hun aanwezigheid zorgt ervoor dat je ten alle tijden hulp kunt vragen tijdens de praktijk. Na afloop krijgt je een certificaat zodat je kunt aantonen dat je onze cursus gevolgd hebt. De One By one cursus is geschikt voor beginners.

Are you the one for One by one?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen of door te bellen. Het is ook mogelijk om onze beautysalon te bezoeken. Natuurlijk mag je gerust contact opnemen als je vragen over de cursus hebt.

Aanmelden kan via 06-25295374